maanantai 6. lokakuuta 2014

RC TANKKI:Taigen 1 / 16ème TIGER I RC merkkiä AVEC Fumée bruit

RC TANKKI


rc tankki




Tiger I (Tiger), Saksan säiliö hyökkäys, on yksi kuuluisimmista säiliöt ja yksi tehokkaimmista maailmansota, paljon enemmän kuin amerikkalainen Sherman, saksalainen Panther tai T-34 Neuvostoliiton. Toisin kuin muut, se ei ole koskaan ollut läsnä sankoin joukoin taistelukentällä ja koskaan endivisionné. Nämä ovat hänen kokoa, voimaa, ja tulivoimaa, että merkityt henget siinä määrin, että säiliö pidetään melkein kuin myytti. Sen kehitys alkoi vuonna 1937, kun hän esiintyi ensimmäistä kertaa edessä, 29 elokuu 1942 Leningradin lähellä, Tiger I on kaksinkertaistunut paino edeltäjiinsä verrattuna.Tiger I oli aseistettu 88 mm aseen kanssa suurella nopeudella, jolloin se alue ja teho aiemmin tuntemattomia tulen säiliö raskaiden taistelujen, ja 34 konekivääriä Maschinengewehr Hänen paksu panssari (ylös 100mm paikoin), mutta ei kallellaan, teki hänestä lähes haavoittumaton. 

rc tankki





Tämä radio-ohjattava lisääntymiselle fantastinen valmistaja Heng Long on monia vahvuuksia.Erittäin yksityiskohtainen viimeistely lisää realismia ja komentaja täydentää mallin täydellisesti.Säiliö voi ampua muovista palloa (BB) ja parannettu versiosta on todellinen savun generaattori ja soitanta vaikutuksia.Soittoäänen vaikutuksia ovat emulointi musiikkia, moottorin käynnistys, moottori, konekivääri ja tykinkuula kun hän ampuu bonuksia. 



Kaikki toiminnot vaunut ohjataan radio-ohjaus mukana.Säiliö voi liikkua eteen-ja taaksepäin kahdella eri nopeudella ja todellinen työ kappaleita, lets ole kytketty millään millä tavalla.Torni on täysin säädettävissä ja sitä voidaan pyörittää siirtämällä samalla tynnyri ylhäältä ja alhaalta.Säiliössä on jousitus, joka toimii nousta yli esineitä ja korkeat vuoret. 

OMINAISUUDET 
Savu generaattori 
Erittäin yksityiskohtainen realistinen malli 
Demonstraatiotilassa 
Taajuuksia voidaan muuttaa siten useita säiliöitä voidaan käyttää yhdessä 
Kaunis ja realistinen jousitus 
Pyörät katettu kumi 
Pre kappaleita koottuna 
Realistinen komentaja sisältyy 
pyörivä torni 
Tynnyri voidaan siirtää ylös ja 30 astetta alaspäin 
Motion Control - eteenpäin, taaksepäin, käänny vasemmalle ja oikealle soittoäänen Monet vaikutukset 
emulointi musiikkia, moottorin käynnistys ääni, moottorin ääni, konekivääri ääni, tykinkuula, säädettävä häiriöääniä. 

TIEDOT 
Tallennuskapasiteetti: 40 BB 
Pituus: 52 cm 
Leveys: 24 cm 
Koko: 20 cm 
Mittakaava: 1: 16 
Voi nousugradientit jopa 35 astetta (muuttuja eri tienpinnoilla) 

TARPEEN, jotka eivät sisälly 
8 AA-paristoa lähettimeen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti