maanantai 6. lokakuuta 2014

rc tankki:Taigen PANTHER 1 / 16TH SCALE radio-ohjaus MERKKI

RC TANKKI

RC TANKKI


Tuotteen kuvaus 
Panther oli keskipitkän säiliö käytetty laajasti Saksan armeijan toisen maailmansodan aikana, puolivälistä 1943 suunniteltu torjumaan Neuvostoliiton T-34 tankki, joka on suurelta osin ja vaihdaPanzerkampfwagen III Panzerkampfwagen IV ja hän palveli lopullisen heidän kanssaan loppuun asti sodan. Jopa järjestyksessä Adolf Hitler, päivätty 27 helmikuu 1944, hän oli nimetty PzKpfw V Panther, ja luettelo lääkemääräystä Sd.Kfz. 171.Son ase Rheinmetall Kw.K.42 pitkä 70 mittari, 75 mm ammuksia hankitaan aluksi tähän asti vertaansa vailla nopeus, noin 940 m / s, joka mahdollistaa hyvän tarkkuuden pitkällä kantamalla ja raskaan panssarin läpiviennit haittavaikutuksia. Kuitenkin sen moottori oli voimakas, Maybach HL 230 P30, V12 bensiini nestejäähdytteinen, 23,88 litraa, jossa on enintään 700 hevosvoimaa (520 kW) 3000 rpm ja normaali järjestelmä 600 hevosvoimaa at 2500 rpm. 

RC TANKKITämä upea radio-ohjattavat lisääntymiselle valmistaja Heng Long on monia vahvuuksia.Erittäin yksityiskohtainen viimeistely lisää realismia ja komentaja täydentää mallin täydellisesti.Säiliö voi ampua muovista palloa (BB) ja parannettu versiosta on todellinen savun generaattori ja soitanta vaikutuksia.Soittoäänen vaikutuksia ovat emulointi musiikkia, moottorin käynnistys, moottori, konekivääri ja tykinkuula kun hän ampuu bonuksia. 

RC TANKKI


  

Kaikki toiminnot vaunut ohjataan radio-ohjaus mukana.Säiliö voi liikkua eteen-ja taaksepäin kahdella eri nopeudella ja todellinen työ kappaleita, lets ole kytketty millään millä tavalla.Torni on täysin säädettävissä ja sitä voidaan pyörittää siirtämällä samalla tynnyri ylhäältä ja alhaalta.Säiliössä on jousitus, joka toimii nousta yli esineitä ja korkeat vuoret.Pro versiossa on lisäksi parannettu metallinen vaihteisto joten se tehokkaampi ja luotettavampi OMINAISUUDET 
Generaattori realistinen savu 
Erittäin yksityiskohtainen realistinen malli 
Reitit metalli 
Metalli pyörät 
Vaihdelaatikko metalli 
Demonstraatiotilassa 
Taajuuksia voidaan muuttaa siten useita säiliöitä voidaan käyttää yhdessä 
Loistava alusta 
Realistinen jousitus 
Kumipäällysteisen pyörät 
reitit asennettu 
Realistinen komentaja sisältyy 
pyörivä torni 
Ase voidaan siirtää ylös ja 30 astetta alaspäin 
Full Motion Control nieriää 
eteenpäin, taaksepäin, käänny vasemmalle ja oikealle Monet soittoäänet vaikutuksia 
emulointi musiikkia, moottorin käynnistys ääni, moottorin melu, melu konekivääri ja tykinkuula, säädettävä häiriöääniä 

TIEDOT 
Tallennuskapasiteetti: 40 BB '
Pituus: 52 cm 
Leveys: 24 cm 
Koko: 20 cm 
Mittakaava: 1/16 
Akku: 7.2V laturilla Voiko nousugradientit jopa 35 astetta (muuttuja eri tienpinnoilla)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti