perjantai 1. elokuuta 2014

Rc autot: Monster Truck BRUSHLESS ERI BARBARIAN

Rc autot: Monster Truck BRUSHLESS ERI BARBARIAN


fjernstyret bil elACME Barbarian NXL-malli on täysin rakennettu, täysin varustellun, vuonna 1:8 mittakaavassa tie monsteri, ja on monia päivityksiä, jotka tekevät siitä erinomaisen nitro malli. Tämä on Pro-versio ja on varustettu laadukkaita komponentteja, kuten alumiini pakokaasun päästetty, yy 4WD on varustettu tehokkaalla harjattomalla moottorilla, joka antaa tämä hirviö ilmiömäinen kiihtyvyys! 
Tämä malli on paras valikoimassa ACME Brushless monster truck! 
Kirkas kromi pyörät antavat erinomaisen viimeistelyn tämän mallin pellit 16mm alumiini ingenieria.Tiene tarkoitus tasoittaa maanopeudet valittu, joka puolestaan ​​on kiinnitetty alumiini runkoon karkaistu alumiini torni. Pariskunta tätä edessä ultralujien ja takapuskurit on malli, joka pitäisi kestää melkein mitä vain voi heittää sitä! Vaikka mikään malli on tuhoutumaton, meillä on varastossa laaja valikoima varaosia ja joiden avulla voimme parantaa ja korjausmallin tapauksessa katastrofi!  
Barbarian EXL on mukana edistyksellinen komponentteja ja innovatiivisia teknisiä saada parhaan suorituskyvyn. On uusi järjestelmä C-akselin suunnassa, jossa kääntöakseli ulottuu pyörän keskustaan​​, tämä ominaisuus parantaa ohjauksen suorituskykyä. Se on erityisesti suunniteltu jousitus, jossa on kaksi asetusta liikennemuotojen takajousitus, joka mahdollistaa joustavan ajotilaa ja pehmeä tila ajo. 


fjernstyret bil el


Osa sen suorituskyky johtuu erittäin kompakti laatikko pieniä muutoksia, jotka on matala painopiste, avustamalla otteen ja.Vaihteisto on suunniteltu myös erittäin kestäviä, joten voit paremmin selviytyä kovia iskuja edessä. Se on suunniteltu välityssuhde, joka tarjoaa erinomaisen kiihtyvyyden ja korkean maksiminopeus. Ei vain tätä, vaihteisto on valmistettu teräksestä ja Barcelonan muotoilu helpottaa ylläpitää ja korjata. 
  Barbarian EXL on rakennettu noin kapea, mutta vankka alumiinirunko, keskitetty alustan joten tämä mahdollistaa paremman käsittelyn ja nopeampi reagointi.Puhaltaa lieventyvät jouset 16 mm laajakulma halkaisija. 
Tämä tehokas on säädettävä turvakaari, sähköradan ja vakautta, riippuen siitä, ovat ylinopeus kautta asfaltilla tai kallioperälle. Lisäksi etupuskuri on rakennettu niin, että se liikkuu taaksepäin vaikutusta, tämä voi estää alustan vääristynyt tai jopa rikki, kun lasku jälkeen hyppyjä. 
Sen pituus on 550 mm ja 28 mm: n maavara 1/8 mittakaavassa nitro kuorma tarkoittaa, että tämä on todellinen suuri lelu, joka on erittäin nautittavaa Voit ajaa tätä lähes kaikkialla - asfaltilla, kiviä, tien , off-road - valinta on sinun. 

OMINAISUUDET 
4WD, RTR, nitro powered monster truck 

Uusi järjestelmä C-akselin suunnassa. Kääntöakseli ulottuu keskustasta ruedaNuevo jousitus, kaksi tapaa säätää takajousitus laatikko uusi kevyt pienikokoinen vaihteella matalan painopisteen. 

Joustava etupuskuri suojaa alustan ja vaikutusta onnettomuuksien hypätä. 

Alusta kiinteä 6061-T6 keskitetty mahdollistaa nopean toiminnan suunnitteluun. 

Moottorin kiinnitys jäähdyttää moottoria ja suojaa vaikutus hyppyjä. 

Säädettävä paristopidike sovitettavissa lähes kaikkiin Li-Pos saatavilla markkinoilla. 

Vaihtoehtoista mekaanista jarrujärjestelmä tarjoaa tarkkuutta ja hallittavuutta hidastaa hypätä. 

Iskunvaimentimet voideltu erittäin laaja 16 mm 

Kaikki terästä pyydykset 

Kaikki maastorenkaat vaahdolla. 

Täysin säädettävä kallistuksenvakain. 

Torre vahvistettu alumiini shokki. 

Puskurit edessä ja takana ultra-kestävyyttä. 

Korkean suorituskyvyn kromi pyörät. 

TIEDOT 

Korkeus: 230 mm 

Pituus: 570 mm 

Leveys: 450 mm 

Akseliväli: 370mm 

Track F / R: 355 mm 

Maavara: 50 mmPaino: 4600g 


Edellyttää 

8 AA-paristoa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti