perjantai 1. elokuuta 2014

Rc autot: Monster Truck BRUSHLESS ERI BARBARIAN

Rc autot: Monster Truck BRUSHLESS ERI BARBARIAN


fjernstyret bil el



ACME Barbarian NXL-malli on täysin rakennettu, täysin varustellun, vuonna 1:8 mittakaavassa tie monsteri, ja on monia päivityksiä, jotka tekevät siitä erinomaisen nitro malli. Tämä on Pro-versio ja on varustettu laadukkaita komponentteja, kuten alumiini pakokaasun päästetty, yy 4WD on varustettu tehokkaalla harjattomalla moottorilla, joka antaa tämä hirviö ilmiömäinen kiihtyvyys! 
Tämä malli on paras valikoimassa ACME Brushless monster truck! 
Kirkas kromi pyörät antavat erinomaisen viimeistelyn tämän mallin pellit 16mm alumiini ingenieria.Tiene tarkoitus tasoittaa maanopeudet valittu, joka puolestaan ​​on kiinnitetty alumiini runkoon karkaistu alumiini torni. Pariskunta tätä edessä ultralujien ja takapuskurit on malli, joka pitäisi kestää melkein mitä vain voi heittää sitä! Vaikka mikään malli on tuhoutumaton, meillä on varastossa laaja valikoima varaosia ja joiden avulla voimme parantaa ja korjausmallin tapauksessa katastrofi!  
Barbarian EXL on mukana edistyksellinen komponentteja ja innovatiivisia teknisiä saada parhaan suorituskyvyn. On uusi järjestelmä C-akselin suunnassa, jossa kääntöakseli ulottuu pyörän keskustaan​​, tämä ominaisuus parantaa ohjauksen suorituskykyä. Se on erityisesti suunniteltu jousitus, jossa on kaksi asetusta liikennemuotojen takajousitus, joka mahdollistaa joustavan ajotilaa ja pehmeä tila ajo. 


fjernstyret bil el


Osa sen suorituskyky johtuu erittäin kompakti laatikko pieniä muutoksia, jotka on matala painopiste, avustamalla otteen ja.Vaihteisto on suunniteltu myös erittäin kestäviä, joten voit paremmin selviytyä kovia iskuja edessä. Se on suunniteltu välityssuhde, joka tarjoaa erinomaisen kiihtyvyyden ja korkean maksiminopeus. Ei vain tätä, vaihteisto on valmistettu teräksestä ja Barcelonan muotoilu helpottaa ylläpitää ja korjata. 
  Barbarian EXL on rakennettu noin kapea, mutta vankka alumiinirunko, keskitetty alustan joten tämä mahdollistaa paremman käsittelyn ja nopeampi reagointi.Puhaltaa lieventyvät jouset 16 mm laajakulma halkaisija. 
Tämä tehokas on säädettävä turvakaari, sähköradan ja vakautta, riippuen siitä, ovat ylinopeus kautta asfaltilla tai kallioperälle. Lisäksi etupuskuri on rakennettu niin, että se liikkuu taaksepäin vaikutusta, tämä voi estää alustan vääristynyt tai jopa rikki, kun lasku jälkeen hyppyjä. 
Sen pituus on 550 mm ja 28 mm: n maavara 1/8 mittakaavassa nitro kuorma tarkoittaa, että tämä on todellinen suuri lelu, joka on erittäin nautittavaa Voit ajaa tätä lähes kaikkialla - asfaltilla, kiviä, tien , off-road - valinta on sinun. 

OMINAISUUDET 
4WD, RTR, nitro powered monster truck 

Uusi järjestelmä C-akselin suunnassa. Kääntöakseli ulottuu keskustasta ruedaNuevo jousitus, kaksi tapaa säätää takajousitus laatikko uusi kevyt pienikokoinen vaihteella matalan painopisteen. 

Joustava etupuskuri suojaa alustan ja vaikutusta onnettomuuksien hypätä. 

Alusta kiinteä 6061-T6 keskitetty mahdollistaa nopean toiminnan suunnitteluun. 

Moottorin kiinnitys jäähdyttää moottoria ja suojaa vaikutus hyppyjä. 

Säädettävä paristopidike sovitettavissa lähes kaikkiin Li-Pos saatavilla markkinoilla. 

Vaihtoehtoista mekaanista jarrujärjestelmä tarjoaa tarkkuutta ja hallittavuutta hidastaa hypätä. 

Iskunvaimentimet voideltu erittäin laaja 16 mm 

Kaikki terästä pyydykset 

Kaikki maastorenkaat vaahdolla. 

Täysin säädettävä kallistuksenvakain. 

Torre vahvistettu alumiini shokki. 

Puskurit edessä ja takana ultra-kestävyyttä. 

Korkean suorituskyvyn kromi pyörät. 

TIEDOT 

Korkeus: 230 mm 

Pituus: 570 mm 

Leveys: 450 mm 

Akseliväli: 370mm 

Track F / R: 355 mm 

Maavara: 50 mmPaino: 4600g 


Edellyttää 

8 AA-paristoa

RC autot: Dune Buggy - 1/8 SCALE 2WD RC auto LED-valoilla


RC autot: Dune Buggy - 1/8 SCALE 2WD RC auto


fjernstyret bil el




Buginen 1/8 mittakaavassa 2WD off road uskomattomia kykyjä ansiosta taakse sijoitettu moottori ja iso taka rengaskoko.Etupyörät on suunnattu kulutuspinnan kuljettaja parantaminen tieolosuhteet, kun taas suuri takaspoileri tekevät lisävoimaa pitoa epätasaisessa maastossa.Malli on yksi parhaista näköinen malleja markkinoille, joilla fantastinen valikoima värejä, malli ja kuljettajan edessä työvalot LED, jonka avulla voit pelata myös pimeässä! 

Buginen on täynnä ominaisuuksia, kuten metalli vaihdetta ja metalli JM vaihteilla valmistettu käyttäen jauhemetallurgia lasketaan viimeksi maksimaalisen kestävyyden ja kestää vaikka olet päivittänyt harjaton setup myöhemmin.Moottori yläpuolelle on asennettu taka-ero, hieman alle takalokasuojassa antaa useita etuja mallia sekä parannettu jäähdytys, lisäpainoa edellä renkaat ja lisätilaa luoma kehystä käytetään sitten suunnitella Keski akku paremman tasapainon. Puhuminen akku, buginen mukana normaalia suurempi Ni-MH 7.2V 2500mAh pitkäaikaiseen käyttöön täydellä teholla kapasiteetin. Muita ominaisuuksia ovat kuulalaakereita vähentämällä kulumista malli, täysin säädettävä erillisjousitus ja säädettävä liukukytkin suojaamaan vaihdetta. 



Buggy tulee valmiiksi koottuna ja valmiina toimimaan kaikki mitä tarvitset on 8 x AA-paristoa radiolaitteita. Tämä malli sopii monenlaisia ​​käyttäjiä, aloittelijoista ammatillinen RC Racing ja kaatuu jos meillä on kaikki osat mitä tarvitset, sekä useita parannuksia.  

OMINAISUUDET 

Tehokas moottori 540 ja 50A ESC 
Fun kaksi pyörää 
Täysin säädettävä erillisjousitus 
Suuri grippy takarenkaat 
Eturenkaat kanssa suuntaava kuviointi parempaa käsittelyä 
Kapea runko Keski paristoteline 
Vaihteisto ja metalli muutos vaihdetta - päivitys valmis 
Korkea vääntömomentti servo metalli vaihdetta 
Malli ajuri mukana 
Säädettävä liukukytkin 
Työ johti ajovalot 

TIEDOT 
Korkeus: 186mm 
Pituus: 476mm 
Leveys: 2990mm 
Akseliväli: 343mm 
Välityssuhde: 10.86: 1 
Moottori: RS540 
Akku: 2500mAh 7,2 
Säde: Tyyppi Wheel, AM 


Edellyttää 
8 x AA-paristoa

Rc autot:WEREWOLF 1:8 BRUSHLESS

Rc autot : WEREWOLF 1:8 BRUSHLESS 


fjernstyret bil el



Tuotteen kuvaus 

Meidän mallin autoja pisimmällä kaukosäädin on upouusi "Ihmissusi" harjaton 1:08 mittakaavassa. 

Suunniteltu mielen ammatillinen kilpa, tämä malli avulla voit ajaa kilpaa ja voittaa korkeimmalla tasolla kilpailun.Erityispiirre tässä mallissa on, että se on paljon ainutlaatuisia innovaatioita, jotka laittaa sen ennen alkuun kilpailun taso. Asennus on tehokas harjaton moottori ja tehokas 11,1 V Li-Po sallia "Ihmissusi" ajaa yli 80 km / h ja siellä on mahdollisuus lisätä kolme ylimääräistä paristoja valtaan Buggy ole loppua. Voit osallistua rodun tahansa malli vaatii nopeasti sekä kaareva tai suora ja "Ihmissusi" on ratkaistu suunnittelun korkea laatu ja erittäin säädettävien osien, joten koko rodun voittaja. 

"Werewolf" on esitetty kaksi eri versiota: vakio-ja pro, joka tosin hyvin samankaltainen, Pro-versio on päivitetty Etukallistuksenvakaaja baareja ja stabilointi etu-ja taka-akseleille.Pro-versio on myös alumiinia iskunvaimentimet säädettävällä vanttiruuveja ottaa standardin versio tulee muovipuskurit. 

fjernstyret bil el




Harjaton kaukosäädin auto toimitetaan täysin koottuna kaikki mitä tarvitset, paitsi 8 AA-paristoja, mitä tarvitset kaukosäätimen vastaanotin.Kaukosäädin on 2.4G eli voit ajaa monia muita kauko-ohjattavat ajoneuvot samanaikaisesti ilman häiriöitä. Tämä on erittäin kilpailukykyinen malli tarvitsee kaikkia taitoja hallita sitä, erityisesti suurilla nopeuksilla. Siksi tämä malli suositellaan henkilöille yli 14 vuotta.  

 

OMINAISUUDET 

Tehokas harjaton 1:08 mittakaavassa auto 

Nopea malli 

2.4G kaukosäädin 

Hallintajärjestelmä 4 x 4 (4WD) 

2.5mm alumiini DiferencialesChasis 

Edessä ja takana torni alumiini pellit 3mm 

servo metallia 

Universal Etuakseli (Pro-versio) 

Kaikki linkit itsesäätyvällä linkkejä 

Koska vaihtoehtoa järjestelmää 4 levyjarrut 

BrushlessControl Moottorin nopeus (ESC) Harjaton 

Li-Po akku ja tasapainoinen laturi 

Paljon enemmän. 


TIEDOT 

Korkeus: 185mm 

Pituus: 505mm 

Leveys: 310mm 

Erottaminen base: 315 ~ 320mm 

Vihje: 310mm 

Maavara: 30mm 

Paino: 3000g 

Kaukosäädin: 2.4Ghz pistoolityyppinen 

Akku: Li-Po 11.1V laturi 

Moottori: Harjaton 

Speed ​​Control (ESC) Harjattomat 

Scale: 1:08